O podjetju PRO.ASTEC d.o.o. 

 

Pravijo, da iz majhnega zraste veliko. Predvsem veliko znanja. PRO.ASTEC d.o.o. je podjetje, ki vztrajno širi svoje znanje. Naša glavna prednost je, da smo pretežno storitveno podjetje, neodvisno od proizvajalcev strojne in programske opreme.

 

Ponosni smo na svojo tehnično ekipo, ki s svojim znanjem pokriva vsa področja v ekosistemu informacijske tehnologije organizacije. Sodobne tehnologije nam omogočajo, da lahko svoje storitve opravljamo tudi od doma. Sicer pa se za strankam prilagojeno rešitev povezujemo s priznanimi partnerji.

 

Naš glavni cilj je pomagati strankam pri doseganju poslovnih ciljev z zagotavljanjem vedno dostopnegazanesljivega in predvsem varnega informacijskega sistema. S svojimi strankami ohranjamo odnos, ki temelji na zaupanju, medsebojnem spoštovanju in zaupnosti. Zavedamo se, da je najboljša promocija dobro opravljeno delo, zato projekte  vestno zaključujemo v dogovorjenem roku in poskrbimo za vso potrebno dokumentacijo, naše storitve pa imajo neomejeno garancijo.

 

Naše delo temelji na dobro opravljeni analizi stanja v vašem informacijskem sistemu, zato vam zagotavljamo, da bomo za  vas pripravili rešitev, popolnoma prilagojeno vašemu okolju.

 

Oktobra 2015 smo združili moči z eno največjih slovenskih ekip strokovnjakov za IKT, družbo Unistar PRO. Tako nudimo kakovostne in celostne storitve iz vseh segmentov IKT, saj verjamemo, da lahko le varna informacijsko-komunikacijska tehnologija prinese ustrezno uporabniško izkušnjo in izboljša delovne procese naših strank.

 

Zaupajo nam zahtevni, zaupajte nam tudi vi.