O podjetju


PRO.ASTEC d.o.o
– znanje in zaupanje za svetlo prihodnost

Pravijo, da iz majhnega zraste veliko. Predvsem veliko znanja. PRO.ASTEC d.o.o. je podjetje, ki vztrajno širi svoje znanje na  vseh področjih delovanja. Naša glavna prednost je, da smo izključno storitveno podjetje, neodvisno od proizvajalcev strojne in programske opreme.

Ponosni smo na svojo tehnično ekipo, ki predstavlja kar tri četrtine podjetja in s svojim znanjem pokriva vsa področja v  ekosistemu informacijske tehnologije organizacije. Prav široka paleta znanja je bila eden glavnih motivov, da smo svoj pogled usmerili v tujino. Sodobne tehnologije nam omogočajo, da lahko svoje storitve opravljamo tudi od doma.

Svojim strankam nudimo storitve s področja:

  • Informacijske varnosti
  • Mrežnih povezav
  • Podatkovnega centra
  • Računalništva v oblaku

Kako lahko s svojim znanjem doprinesemo vaši organizaciji?

Naš glavni cilj je pomagati strankam pri doseganju poslovnih ciljev z zagotavljanjem vedno dostopnega, zanesljivega in predvsem varnega informacijskega sistema. S svojimi strankami ohranjamo prijateljski odnos, ki temelji na zaupanju,  medsebojnem spoštovanju in zaupnosti. Zavedamo se, da je najboljša promocija dobro opravljeno delo, zato projekte  vestno zaključujemo v dogovorjenem roku in poskrbimo za vso potrebno dokumentacijo, naše storitve pa imajo neomejeno garancijo.

Naše delo temelji na dobro opravljeni analizi stanja v vašem informacijskem sistemu, zato vam zagotavljamo, da bomo za  vas pripravili rešitev, popolnoma prilagojeno vašemu okolju.

Zaupajo nam veliki, zaupajte nam tudi vi.