Varne mrežne rešitve

Ste že prilagodili svoje poslovanje hitremu tempu in visoki razpoložljivosti, ki jo danes od vseh nas zahteva trg? Se vam je že kdaj primerilo, da se je povezava v internet prekinila ravno v trenutku, ko ste jo najbolj potrebovali?

Z zmogljivimi in visoko razpoložljivimi povezavami lahko poskrbite, da bodo vaše storitve in s tem poslovanje vedno dostopno vašim kupcem. Varno in zanesljivo povezavo tako v lokalnem omrežju kot v internetu lahko dosežete s kakovostno kontrolo pristopa omrežju, z vedno dostopnim internetom ter z zanesljivim in visoko razpoložljivim žičnim in brezžičnim lokalnim omrežjem.

Z mrežnimi storitvami, ki jih nudimo v podjetju Astec, boste v svojem omrežju zagotovili zanesljivost, izpad povezave v najbolj neprimernem trenutku pa pri vas ne bo več problem.
 

Celovite
WAN in LAN rešitve

Imate v omrežju množico različne tehnološke opreme? Je vaše omrežje zasičeno z opremo in aplikacijami in zato počasno? Optimizirajte in nadgradite omrežje s sodobnimi mrežnimi rešitvami.

100%
internet

Zagotovite neprekinjeno razpoložljivost vaših storitev, znebite se stroškov zaradi izpadov storitve in poskrbite, da bodo stranke vašo storitev prepoznale kot najbolj zanesljivo in dostopno.

Kontrola
pristopa omrežju

Zagotovite varno uporabo različnih naprav v vašem omrežju in hkrati omogočite uporabniku prijazno okolje. Z učinkovito kontrolo pristopa bodo vaši podatki ostali tam, kjer je njihovo mesto.

Nadzor
heterogenih IT okolij

Poskrbite, da boste vedno vedeli, kaj se dogaja na vaših strežnikih, aplikacijah in drugih napravah. Z nadzornim sistemom enostavno sledite dogodkom in spremljate alarme v realnem času.