Varni podatkovni center

Stopite z nami v svet naprednih podatkovnih centrov in rešitev za sodelovanje.

Z virtualizacijskimi rešitvami poskrbite za visoko razpoložljivost. Zgradite podatkovni center, ki bo vedno na voljo vam in vašim strankam, omogočite svojim uporabnikom enotno uporabniško okolje, sistemskim administratorjem pa enotno in enostavno upravljanje končnih odjemalcev. Z naprednimi rešitvami za skupinsko delo izboljšajte pretok informacij med zaposlenimi in povečajte delovno učinkovitost.

Z Astec rešitvami za podatkovne centre in sodelovanje bo delo v vašem informacijskem okolju vedno potekalo nemoteno, način dela pa bo vašim zaposlenih prihranil veliko dragocenega časa.
 

Dinamični
podatkovni center

Izboljšajte zanesljivost in učinkovitost pretoka podatkov z naprednimi rešitvami za shranjevanje podatkov, virtualizacijskimi rešitvami, rešitvami za oddaljen dostop in s prehodom v oblak.

Upravljanje
končnih odjemalcev

Omogočite svojim zaposlenim napredno in prijazno informacijsko okolje s sodobnimi platformami ter sledite trendom na področju varne uporabe mobilnih naprav tudi v poslovnem okolju.

Nadzor
heterogenih IT okolij

Poskrbite, da boste vedno vedeli, kaj se dogaja na vaših strežnikih, aplikacijah in drugih napravah. Z nadzornim sistemom enostavno sledite dogodkom in spremljate alarme v realnem času.