Posodobitev delovnih postaj

Ste eden izmed uporabnikov osebnih računalnikov, ki še vedno uporabljate operacijski sistem Windows XP? Predlagamo, da razmislite o prehodu na novejši sistem.

Microsoft je izjemno dolgo podpiral različico Windows XP in ker so odtlej predstavili že tri nove različice za osebne računalnike, po kar 12-ih letih tehnično podporo sistemu prekinjajo. Ne bodo posodabljali funkcionalnosti Windows XP, prenehali bodo zagotavljati brezplačne ali plačljive storitve podpore in posodobitve tehničnih vsebin, povezanih z Windows XP. Zato je še posebej pomembno, da ukrepate dovolj zgodaj in preidete na novejši in sodobnejši operacijski sistem.


Prehod na nov operacijski sistem je lahko enostaven in hkrati zapleten. Enostaven, ko se ukvarjate z lastnim računalnikom in zapleten, ko imate pred sabo celo podjetje, različne aplikacije in zahtevne uporabnike.


Ste prepričani, da vaše poslovne aplikacije delujejo na novih Windows 8? Ste preverili, ali poslovni programi ali podatkovna skladišča delujejo z novim odjemalcem, napisanim za Windows 8? Ali morate zaradi prehoda na Windows 8 nadgraditi verzije podatkovnih skladišč in posledično računati na stroške popravkov programske opreme?


Morda nimate težav z aplikacijami, vendar želite čimbolj neboleč prehod na nov operacijski sistem. Ste prepričani, da bo nadgradnja ohranila uporabniške nastavitve? Ste preverili, kaj se zgodi z uporabnikovimi spletnimi certifikati po nadgradnji? Pustite si pomagati, ne odkrivajte Amerike znova in sami. Imamo izkušnje, imamo reference, poznamo zanesljive in učinkovite poti uspešne prenove delovnih postaj in prehoda na sodobne Windows operacijske sisteme. 


In še izziv - mobilnost je tu!
Izkoristite trenutek in naredite korak v svet virtualnih delovnih postaj. Tam lahko naredite prehod kadarkoli, na karkoli. Na desetih ali tisočih virtualnih delovnih postajah in v eni noči.